Yritys ja taustani

Hei! 

Hyväntuuliset Tuula Kalpa Tmi on perustettu v. 2011 vuotta, aluksi toimin omalla nimelläni ja v. 2014 lähtien nimellä Hyväntuuliset. Yritykseni tarjoaa mielen ja kehonhyvinvointiin liittyviä palveluita pienryhmille. Metsämieli-tapahtumat  (tietoisen läsnäolon harjoitukset metsässä )työyhteisöille ja muille pienryhmille sopimuksen mukaan (kesto n. tunnista kolmeen sopimuksen mukaan).

Työyhteisöille suunnatut  metsämieli-tuokiot  voidaan toteuttaa yhdessä myös KymiSunin kanssa (kesto n. 3- 4tuntia).

Olen opiskellut logoterapian elämänfilosofiaa Logoterapiainstituutissa/Etelä-Karjalan kesäyliopisto v. 2006- 2010, yhteensä 100 op. Valmistuin logoterapeutiksi LTI vuonna 2010 marraskuussa. . Lisäksi minulla on kaupallinen koulutus, jonka osalta teen neuvontatehtäviä julkisella sektorilla. Sirpa Arvosen metsämieli-menetelmän mukaisen metsämieliohjaajakoulutuksen suoritin keväällä -16.

Tänä päivänä yhä useampi kokee uupumusta ja riittämättömyyden tunnetta työelämässä ja toisaalta pitäisi jäädä vielä voimia sinne yksityiselämän puolelle ihmisuhteisiin ja arjen askareisiin. Toisaalta  työ voi olla koneella työpöydän ääressä istumista ja hyvin aivoja sekä muistia kuormittavaa. Hyväntuuliset tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja virkistämään ja lisäämään voimavarojasi arkeen mm. Metsämieli-tietoisen läsnäolon harjoitukset ovat yksi erinomainen vaihtoehto taltuttaa stressiä ja kokea metsän rauhoittava sekä virkistävä vaikutus! Tule sinäkin kokeilemaan metsän ja metsämieli-menetelmän mukaisia harjoituksia ja huomaa niiden hyvinvointivaikutukset niin mielelle kuin kehollesi!