Ajankohtaista

 

 KORONA-TILANTEEN VUOKSI METSÄMIELI-TAPAHTUMAT OVAT TAUOLLA 13.5. ASTI, MUTTA MUISTATHAN ITSE ULKOILLA JA AISTIA KEVÄTTÄ-  LUONNOSSA ON MONTA NIIN IHMEELLISTÄ ASIAA SE HÄMMÄSTYTTÄÄ KUMMASTUTTAA NIIN PIENTÄ KUIN ISOMPAAKIN KULKIJAA !  VALOISIA KEVÄTPÄIVIÄ KAIKILLE!

 TALVINEN METSÄMIELI PIDETTIIN LA 8.2. 

VIITAKUMPU KOUVOLA.  

 

Talvinen Metsämieli tarjosi mielenrauhaa ja uusia ajatuksia! Tällä kertaa Metsämieli-retkelle lähdettiin 10 hengen ryhmällä, jonka ikäjaukauma oli 5 - 83 v. Kiitos kaikille mukana olleille yhteisestä metsämieli-hetkestä!  Alla metsämielen tunnelmia! 

 

 

 

Vuoden ensimmäinen Metsämieli-retki pidettiin la 11.1. Pilkanmaalla, tällä retkellä saatiin mm.ihastella huureisia puita, sinistä hetkeä ja maa jalkojen alla ratisi mukavasti metsäpolulla! Retken päätteeksi oli herkkuhetken aika ja kylläpä ne nokipannukahvit ja nuotimakkarat+pannari maistuikin luonnon helmassa. Kiitos kaikille mukana olleille yhteisestä hetkestä! 

 

ULKOILUN ILOA!!!

 

 

 

 

HYVÄNTUULISTEN 3 V METSÄMIELI PIDETTIIN TI 17.9. KLO 18.00 PILKANMAASSA. KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE YHTEISESTÄ HETKESTÄ METSÄN SIIMEKSESSÄ! TÄLLÄ KERTAA METSÄMIELELLÄ NÄYTTÄYTYI MYÖS LEHTOPÖLLÖ JA KAKSI PEURAA.

 

 

  KYMENLAAKOSN KYLÄT RY/NÄKYVÄ KORIAN HANKE JA HYVÄNTUULISET JÄRJESTIVÄT YHTEISTYÖSSÄ KOKO PERHEEN METSÄMIELI-ILTOJA KORIALLA KAIKKIAAN KOLME. KESÄINEN SAA SUOSI MEITÄ RETKILLÄ, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

KESÄINEN METSÄMIELI PIDETTIIN 17.6. PILKANMAASSA PIENEN SADEKUURON SAATTELEMANA, MUTTA ILTA OLI KAUNIS JA JÄLLEEN MUKAVA PORUKKA TEKI ILLASTA ANTOISAN KAIKIN PUOLIN KIITOS OSALLISTUNEILLE!

KEVÄINEN METSÄMIELI-ILTA PIDETTIIN AURINKOISESSA JA +15 ASTEEN LÄMPÖISISSÄ MERKEISSÄ 16.4. PILKANMAASSA .KIITOS KAIKILLE METSÄMIELI-ILTAAN OSALLISTUNEILLE!

 

KUUTAMOMETSÄMIELI PIDETTIIN PILKANMAALLA MA 18.2. JA TALVINEN METSÄMIELI 2.2. VIITAKUMMUSSA.

METSÄMIELELLÄ AISTITAAN TALVISTA LUONTOA, VIRKISTÄYTYEN  JA RENTOUTUEN METSÄMIELI-MENETELMÄN MUKAISESTI! RETKEN JÄLKEEN  JÄLKEEN NAUTIMME NOKIPANNUKAHVIT/TEE+KAHVILEIPÄ+NUOTIOMAKKARAT. METSÄMIELEN HINTA 15E/HLÖ, SIS.OHJATUN METSÄMIELEN TARJOILUINEEN. TULE MUKAAN JOKO YKSIN TAI YHDESSÄ YSTÄVÄN/PUOLISON KANSSA TALVISELLE OHJATULLE METSÄRETKELLE!

 

SYKSYLLÄ-18 PIDETTIIN KAIKKIAAN KAKSI   METSÄMIELI-ILTAA 19.9 SEKÄ 8.10. PILKANMAALLA. LISÄKSI SYYS - JA LOKAKUUSSA OLI MYÖS TYÖYHTEISÖN METSÄMIELI-TYKYTUOKIOITA SEKÄ KORIAN PIONEERIPUISTOSSA ETTÄ PIKKU-PALOMÄELLÄ . 
  • HYVÄNTUULISTEN 2-VUOTIS METSÄMIELI-TAPAHTUMA PIDETTIIN 21.8.PILKANMAALLA JA ILTAAN OSALLISTUI 12 METSÄMIELISTÄ ! KIITOS KAIKILLE MUKANA OLLEILLE SEKÄ KIITOKSET KAIKILLE METSÄMIELI-TAPAHTUMIIN KAHDEN VUODEN AIKANA OSALLISTUNEILLE NIIN YKSITTÄISILLE HENKILÖILLE KUIN TYÖYHTEISÖILLE! TEIDÄN KANSSA ON OLLUT ILO TEHDÄ METSÄRETKIÄ !

 

  • Kuutamometsä kutsui metsämielelle ke 31.1.klo 17.30-19.40 

Ensimmäinen kuutamo-metsämielitapahtuma pidettiin ke 31.1. klo 17.30 - 19.45 Pilkanmaalla. Pilvet ja kuu leikittelivät kilvan metsämielisten kanssa,mutta lopulta saimme nauttia täyteläisestä kuusta sekä nokipannukahveista ja nuotiomakkaroista Kymijoen rannassa . Kiitos kaikille mukana olleille tunnelmallisesta kuutamo-metsämielestä!

-metsämielellä liikutaan ohjauksessa rauhallisesti  kävellen tehden metsämieli-menetelmän mukaisia harjoituksia mm. aistimalla ja havainnoimalla ympärillä olevaa monimuotoista luontoa ja sen anteja unohtamatta unohtamatta tietoisen läsnäolon harjoituksia.   Metsämieli rantouttaa, virkistää ja lisää itsetuntemusta sekä antaa uusi hyvinvointitottumukisia arkeen. Mukaan mahtuu maks. 15 hlöä (paikat täytetään ilm.järj.) ilm. spostilla logoterapeutti@tuulakalpa.fi tai p. 040 7227072. Vaatetun sään mukaan. Tarkemmat tiedot saat ilmoittaumisesi yhteydessä.  Tule sinäkin yksi, ystäväsi tai puolisosi kanssa mukaan ja anna metsän viedä muut ajatukset mennessään ja anna hetkessä olemisen tilan vallata mielesi. Tervetuloa metsämielelle Pilkanmaan maisemiin!

Tunnelmia kesäiseltä metsämieleltä 1.7.17 Ratula Elimäki 

 

 

 


"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

 

Tutustu aikaisempiin kurssipalautteisiin kurssipalautteet kohdasta http://www.tuulakalpa.fi/articles/641/

Kiitokset myös kaikille kursseillani  mukana olleille! Te jokainen olette antaneet tärkeän panoksenne, jotta kurssit ovat olleet mielenkiintoisia kaikin puolin. Kiitokset myös teille kaikille, jotka olette vieneet logofilosofian viestiä eteenpäin tavalla tai toisella ja joiden kanssa olen saanut vaihtaa aiheen tiimoilta ajatuksia!  Kiitokset hyvästä yhteistyöstä KymiSunin Riitta Noriola-Eskolalle, Reino Hemmilälle ja kiitokset myös kouluttajavierailleni Helenal Kokkonen-Nurmelalle,  Marjo Patjakselle, Eira Turkille että Heli Laubärille , Ari Salmiselle ja Paula Juvoselle!

  

Tuula