Ajankohtaista

Tulossa kevättalven metsämieli-tapahtuma la 17.3.klo 10.00 - n. 12.00 Pilkanmaa Kuusankoski. Metsämieli-tapahtuma sisältää metsämieli-menetelmän mukaisia harjoituksia ohjatusti ja rauhallisesti liikkuen metsäpoluilla ja niiden ympäristössä (kesto n. 1t 40min), jonka jälkeen tarjolla on hernerokkaa (myös kasvisvaihtoehto) sekä nokipannukahvit/tee,mehu kera kahvileivän. Maaliskuun tarjous kaksi yhteensä 30e (norm. kaksi 35e ja 20e/hlö). Mukaan mahtuu 15hlöä ja ilmoittautumiset viim.14.3.mennessä p.040 7227072 tai logoterapeutti@tuulakalpa.fi    -Tervetuloa mukaan metsämielelle!

Kuutamometsä kutsui metsämielelle ke 31.1.klo 17.30-19.40 

Ensimmäinen kuutamo-metsämielitapahtuma pidettiin ke 31.1. klo 17.30 - 19.45 Pilkanmaalla. Pilvet ja kuu leikittelivät kilvan metsämielisten kanssa,mutta lopulta saimme nauttia täyteläisestä kuusta sekä nokipannukahveista ja nuotiomakkaroista Kymijoen rannassa . Kiitos kaikille mukana olleille tunnelmallisesta kuutamo-metsämielestä!

-metsämielellä liikutaan ohjauksessa rauhallisesti  kävellen tehden metsämieli-menetelmän mukaisia harjoituksia mm. aistimalla ja havainnoimalla ympärillä olevaa monimuotoista luontoa ja sen anteja unohtamatta unohtamatta tietoisen läsnäolon harjoituksia.   Metsämieli rantouttaa, virkistää ja lisää itsetuntemusta sekä antaa uusi hyvinvointitottumukisia arkeen. Mukaan mahtuu maks. 15 hlöä (paikat täytetään ilm.järj.) ja ilm. spostilla logoterapeutti@tuulakalpa.fi tai p. 040 7227072. Vaatetun sään mukaan. Metsämielen hinta 20e/hlö  tai kaksi yhteishintaan 35 e (sisältää metsämielimenetelmän mukaiset ohjatut harjoitukset sekä nokipannukahvit kera kahvileivän. Tarkemmat tiedot saat ilmoittaumisesi yhteydessä.  Tule sinäkin yksi, ystäväsi tai puolisosi kanssa mukaan ja anna metsän viedä muut ajatukset mennessään ja anna hetkessä olemisen tilan vallata mielesi. Tervetuloa metsämielelle Pilkanmaan maisemiin!

Tunnelmia kesäiseltä metsämieleltä 1.7.17 Ratula Elimäki 

 

 

 


"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

 

Tutustu aikaisempiin kurssipalautteisiin kurssipalautteet kohdasta http://www.tuulakalpa.fi/articles/641/

Kiitokset myös kaikille kursseillani  mukana olleille! Te jokainen olette antaneet tärkeän panoksenne, jotta kurssit ovat olleet mielenkiintoisia kaikin puolin. Kiitokset myös teille kaikille, jotka olette vieneet logofilosofian viestiä eteenpäin tavalla tai toisella ja joiden kanssa olen saanut vaihtaa aiheen tiimoilta ajatuksia!  Kiitokset hyvästä yhteistyöstä KymiSunin Riitta Noriola-Eskolalle, Reino Hemmilälle ja kiitokset myös kouluttajavierailleni Helenal Kokkonen-Nurmelalle,  Marjo Patjakselle, Eira Turkille että Heli Laubärille , Ari Salmiselle ja Paula Juvoselle!

  

Tuula