Ajankohtaista


SEURAAVA METSÄMIELI ELI TALVINEN METSÄMIELI PIDETÄÄN PILKANMAALLA JA SIITÄ ILMOITETAAN ERIKSEEN NÄILLÄ SIVUILLA JA HYVÄNTUULISTEN FACEBOOK-SIVUILLA

- liikutaan rauhallisesti metsässä kävellen tehden metsämieli-menetelmän mukaisia harjoituksia mm. aistimalla ympärillä olevaa luontoa ja virittäytymällä mielentaitoihin hyödyntäen tietoisen läsnäolon harjoituksia.  Metsämieli rantouttaa, virkistää ja lisää itsetuntemusta sekä antaa uusi hyvinvointitottumukisia arkeen. Mukaan mahtuu maks. 15 hlöä ja ilm. spostilla logoterapeutti@tuulakalpa.fi tai p. 040 7227072. Vaatetun sään mukaan. Illan hinta 20e/hlö  tai kaksi yhteishintaan 35 e (sisältää metsämielimenetelmän mukaiset ohjatut harjoitukset sekä nokipannukahvit kera kahvileivän ja nuotiomakkaran). Tarkemmat tiedot saat ilmoittaumisesi yhteydessä.  Tule sinäkin yksi, ystäväsi tai puolisosi kanssa mukaan ja anna metsän viedä muut ajatukset mennessään ja anna hetkessä olemisen tilan vallata mielesi. Tervetuloa talviselle metsämielelle Pilkanmaan maisemiin!

Tunnelmia kesäiseltä metsämieleltä 1.7.17 Ratula Elimäki 

 

 

 


"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

 

Tutustu aikaisempiin kurssipalautteisiin kurssipalautteet kohdasta http://www.tuulakalpa.fi/articles/641/

Kiitokset myös kaikille kursseillani  mukana olleille! Te jokainen olette antaneet tärkeän panoksenne, jotta kurssit ovat olleet mielenkiintoisia kaikin puolin. Kiitokset myös teille kaikille, jotka olette vieneet logofilosofian viestiä eteenpäin tavalla tai toisella ja joiden kanssa olen saanut vaihtaa aiheen tiimoilta ajatuksia!  Kiitokset myös kouluttajavierailleni Helenal Kokkonen-Nurmelalle,  Marjo Patjakselle, Eira Turkille että Heli Laubärille , Ari Salmiselle ja Paula Juvoselle!

  

Tuula