Ajankohtaista

 

  •  Tulossa kesäinen metsämieli-tapahtuma  ke 13.6. klo 18.00 Pilkanmaalla. Metsämielellä liikutaan ohjatusti ja  rauhallisesti edeten ja aistien kesäistä luontoa Metsämieli-menetelmän keinoin. Metsämielen kesto n. 1t 40min, jonka jälkeen vielä nautimme joen rannassa nuotiovoileivät, nokipannukahvi/tee, makea kahvileipä, virvokkeita ja kesän tuoreita vihanneksia. Mukaan mahtuu 16 hlöä, ilmoittautumiset viim.11.6. mennessä p. 040 7227072/Tuula, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Metsämielen hinta on 20e /hlö tai kaksi yhteensä 35 e. Tule mukaan yksin tai yhdessä puolison/ystävän kanssa virkistymään kesäiseen luontoon!

  • Muut metsämieliajankohdat  elokuussa, syyskuussa ja lokakuussa -tarkempi aika ilmoitetaan n. kuukautta ennen ko. ajankohtaa
  • Pilkanmaalla pidettiin metsämieli-tapahtuma ke 2.5. Metsämielellä liikuttiin rauhallisesti edeten ja aistien keväistä luontoa metsämieli-menetelmän keinoin (kesto n. 1 t 40 min) ja lopuksi Kymijoen rannassa nautitaan nokipannukahvit/tee kera makean ja suolaisen kahvileivän sekä nuotiomakkarat. Tällä kerralla metsämielellä oli 12 osallistujaa vaihdellen aina Pilkanmaalaisista muihin Kouvolalaisiin ja kaukaisimmat osallistujat olivat  Lappeenrannasta. Mukana oli sekä naisia että miehiä ja ikäjakauma n. 30 -  n.65 v. Metsämielellä ihmeteltiin ja iloittiin niin luonnosta kuin yhteisestä metsäretkestä! Kiitos kaikille metsämielelle osallistuneille!

 

Muistathan ,että metsämieli sopii myös hyvin työpaikan tyky-tapahtumaksi, pyydä tarjous ja räätälöidään teille sopiva tykyhetki! logoterapeutti@tuulakalpa.fi tai p. 040 7227072!

Kevättalven kolmas metsämieli-tapahtuma pidettiin auringon paistessa lauantai aamupäivällä 17.3.klo 10.00 - n. 12.15 Pilkanmaa Kuusankoski.

Kuutamometsä kutsui metsämielelle ke 31.1.klo 17.30-19.40 

Ensimmäinen kuutamo-metsämielitapahtuma pidettiin ke 31.1. klo 17.30 - 19.45 Pilkanmaalla. Pilvet ja kuu leikittelivät kilvan metsämielisten kanssa,mutta lopulta saimme nauttia täyteläisestä kuusta sekä nokipannukahveista ja nuotiomakkaroista Kymijoen rannassa . Kiitos kaikille mukana olleille tunnelmallisesta kuutamo-metsämielestä!

-metsämielellä liikutaan ohjauksessa rauhallisesti  kävellen tehden metsämieli-menetelmän mukaisia harjoituksia mm. aistimalla ja havainnoimalla ympärillä olevaa monimuotoista luontoa ja sen anteja unohtamatta unohtamatta tietoisen läsnäolon harjoituksia.   Metsämieli rantouttaa, virkistää ja lisää itsetuntemusta sekä antaa uusi hyvinvointitottumukisia arkeen. Mukaan mahtuu maks. 15 hlöä (paikat täytetään ilm.järj.) ilm. spostilla logoterapeutti@tuulakalpa.fi tai p. 040 7227072. Vaatetun sään mukaan. Tarkemmat tiedot saat ilmoittaumisesi yhteydessä.  Tule sinäkin yksi, ystäväsi tai puolisosi kanssa mukaan ja anna metsän viedä muut ajatukset mennessään ja anna hetkessä olemisen tilan vallata mielesi. Tervetuloa metsämielelle Pilkanmaan maisemiin!

Tunnelmia kesäiseltä metsämieleltä 1.7.17 Ratula Elimäki 

 

 

 


"""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""

 

Tutustu aikaisempiin kurssipalautteisiin kurssipalautteet kohdasta http://www.tuulakalpa.fi/articles/641/

Kiitokset myös kaikille kursseillani  mukana olleille! Te jokainen olette antaneet tärkeän panoksenne, jotta kurssit ovat olleet mielenkiintoisia kaikin puolin. Kiitokset myös teille kaikille, jotka olette vieneet logofilosofian viestiä eteenpäin tavalla tai toisella ja joiden kanssa olen saanut vaihtaa aiheen tiimoilta ajatuksia!  Kiitokset hyvästä yhteistyöstä KymiSunin Riitta Noriola-Eskolalle, Reino Hemmilälle ja kiitokset myös kouluttajavierailleni Helenal Kokkonen-Nurmelalle,  Marjo Patjakselle, Eira Turkille että Heli Laubärille , Ari Salmiselle ja Paula Juvoselle!

  

Tuula