Hinnat

  •  METSÄMIELILAHJAKORTTI - ELÄMYKSELLINEN LAHJA, JOKA  SISÄLTÄÄ TIETOISEN LÄSNÄOLON HARJOITUKSIA KEVYESTI KORIAN PIONEERIPUISTON METSÄSSÄ TAI MUUALLA KOUVOLAN ALUEEN METSISSÄ LIIKKUEN PIENRYHMÄSSÄ ERIKSEEN ILMOITETTAVANA AJANKOHTANA (lahjakortin saaja voi valita kevät-, kesä-,syksy- tai talvimetsämielen itselleen erikseen ilmoitetuista ajankohdista) , KESTO N. 2 TUNTIA JA HINTA 20e/HLÖ TAI KAKSI YHTEISHINTAAN 35e.
  •  METSÄMIELITUOKIOT TYÖYHTEISÖJEN HYVINVOINTIIN JA VIRKISTYKSEEN , KESTO N. 1,5 - 2 TUNTIA HINTA  yht. 240 e+alv 0 + lisätunnit 100 e/tunti sopimuksen mukaan  ja sisältää matkakulut Kouvolan alueella. Nokipannukahvit ja muu tarjoilu veloitetaan erikseen ja erikseen sovittavissa.
  • HYVÄN MIELEN VIRKISTYS- JA TYKYPÄIVÄ KYMIJOELLA YHTEISTYÖSSÄ KYMISUNIN KANSSA , KESTO N. 4 TUNTIA JA HINTA 690 e+ALV/10 HLÖÄ + LISÄHLÖT 45 e+ALV
  • HYVÄN MIELEN VIRKISTYS- JA TYKYPÄIVÄ PYHÄJÄRVELLÄ/HIIDENVUORI KYMISUNIN KANSSA , KESTO N. 5 TUNTIA JA HINTA 725 + ALV /10 HLÖÄ JA LISÄHLÖT 48 E/HLÖ.

  • Omaelämänkerta kirjoittamisen ohjattu ryhmä, hinta 295 e/hlö (kokoontuu 10 kertaa).   Ryhmäkoko 3 - 5 henkilöä.


Myös räätälöidyt kurssit mahdollisia esim. työpaikoille - ota yhteyttä ja pyydä tarjous aiheesta, jota haluat käsitellä ja perehtyä tarkemmin!

Hinnat voimassa 30.6.2018 saakka.

 

(Ei alv.velvollinen)